CCC-ketaring-varna-4

от 2008г.

„Не се нуждаеш от сребърна вилица, за да ядеш добра храна.“

– Пол Прюдом, кулинар

Идеята за Classic Catering Company се роди преди повече от 16 години. Водени от желанието да предлагаме неповторими преживявания, комбинирахме нашите знания в сферата на кетъринга и организирането на събития. С времето натрупахме полезен опит, станахме част от разнообразни събития и тествахме хиляди рецепти, за да стигнем до тук. Днес професионалният екип на Classic Catering Company не спира да се развива и да търси нови и свежи предложения за вашите събития.

Продуктите

Знаем, че добрата храна не означава само красива визия. Именно заради това използваме свежи продукти от доказали се производители. Подбираме внимателно съставките за всяко меню без да правим компромис с качеството. За една истински здравословна, вкусна и качествена храна.

Рецептата

Шефовете в нашата кухня са истински творци. Със своя богат опит и въображение те не предлагат само храна, а неповторимо вкусово преживяване. В Classic Catering Company ще откриете разнообразни кетъринг предложения, които са подходящи за всеки вкус и повод. Обогатяваме асортимента периодично спрямо сезона и изискванията на клиентите.

Тайната съставка

Не се страхуваме да експериментираме! Ние вярваме, че всеки клиент заслужава индивидуален подход и неповторимо преживяване. Затова Classic Catering Company предлага изготвяне на индивидуално меню, съобразено с вашите желания, и цялостна концепция за вашия специален повод.

Преживяването

Знаем, че организацията на едно събитие е дълъг процес. За да сте спокойни в своя специален ден, доверете се на нашия професионален опит и свежи идеи. Екипът ни специализира в организирането на събития и ще остави незабравими (и вкусни) спомени от вашите фирмени коктейли, абитуриенски балове, годишнини, рождени дни. До вас сме по време на всички поводи, които заслужават да бъдат споделени.

Към менюто ни
CCC-ketaring-varna

Често задавани въпроси

Да! Доставката на кетъринг е безплатна в рамките на гр. Варна и се извършва от наш специализиран транспорт.

Доставката и монтажа на оборудване (посуда, маси, столове, шатри и прочее) се начислява според обема на поръчката и локацията на събитието. Наемните цени на оборудването са франко склад.

Да! Доставките извън Варна се таксуват допълнително според локацията и размера на поръчката.

Работното време на офисът ни е от Понеделник до Събота (9:00 до 18:00)
Доставки извършваме 24ч/7 дни в седмицата/365 дни в годината. 😊

Приемаме поръчки най-късно 24ч. преди събитието ви. Разбира се, правим и изключения. 😊

Работим само с метални или стъклени плата (за от 30 до 60 хапки). Наш ангажимент е прибирането на платата от адреса.

При желание от ваша страна може да се използват елегантни картонени кутии за еднократна употреба в черен цвят, които са с вместимост от 40 до 50 хапки.

Не, няма!

Минималната бройка за коктейлни хапки е 20бр, за предястия е 10бр, за платата е 1бр, за сандвичи е 10бр, за десерти 20бр.

Разбира се, правим и изключения 😊

Да! Приемаме плащане в брой, по банков път и с карта.

ВКУСНО & БЪРЗО

Позволете ни да организираме Вашето събитие

Позволете ни да организираме Вашето събитие
Свържете се с нас СЕГА