Кетъринг меню за бал или дипломиране

За вас, скъпи абитуриенти и мили родители, създадохме следното кетъринг меню, с което да отпразнувате вашия бал. Подготвили сме разнообразни предложения на атрактивна цена и безплатна доставка на кетъринг във Варна.

Оферта за ~ 20 души

хапки с Моцарела и чери доматче20бр. Х 0,95лв
хапки със свинско филе и маслина20бр. Х 0,95лв
хапки с Бри и грозде20бр. Х 1,10лв
хапки с маслинова паста и Чоризо20бр. Х 1,20лв
хапки с хумус и печен пипер 20бр Х 1,20лв
тарталети с мус от сьомга и лайм 20бр. Х 1,20лв
тарталети с мус от козе сирене и сладко от боровинки20бр. Х 1,20лв
микс сладки петифури20бр. Х 0,75лв
плодови тарталети20бр. Х 1,30лв


Общо 140 бр. солени и 40 бр. сладки хапки (7бр. солени и 2бр. сладки на човек)

Безплатна доставка в рамките на гр. Варна!
Наш ангажимент е прибирането на платата.

Fish finger appetizers with onion on table

Честито завършване!

Завършването на училище или университет е един от най-щастливите и сладки мигове не само за ученика, но и за неговите родители и приятели!

Често именно родителите се заемат с организацията на коктейл с кетъринг за изпращането на абитуриента или абсолвента - идеален повод за отпразнуване на постигнатите резултати и среща с близките преди официалния бал.

 

Какво предстои?

Ако организирате изпращане на своето дете, то първата стъпка пред вас е изборът на локация. Може би планирате да отпразнувате изпращането у дома или проучвате места на открито, на които да съберете повече гости? Във всеки случай не бихте искали вие или вашите близки да прекарат празника притеснявайки се за храната и сервирането ѝ.

На помощ идваме ние от Classic Catering Company! Благодарение на дългогодишния ни опит в организирането на коктейли за изпращане, можем уверено да предложим професионално съдействие за вашето тържество!

Delicious food table at wedding reception
Stylish champagne glasses and food  appetizers on table at weddi

Нека ви помогнем!

Наша задача е да предоставим: квалифициран персонал за сервиране и отсервиране на кетъринга, подходящо оборудване (маси, столове, шатри) и техника под наем (мултимедийна и осветителна) и разбира се атрактивни кетъринг хапки за гостите. Вашата задача е една - да отпразнувате специалния ден на своето дете подобаващо!

Свържете се с нас, за да се запознаем и да ви предложим индивидуално съдействие. Така гарантирано ще направим тържеството ви по-красиво, а преживяването ви още по-вкусно!

ИЗГОТВЕТЕ КЕТЪРИНГ МЕНЮ СПРЯМО СВОЯ БЮДЖЕТ