Кетъринг

Услуга

Кетъринг

В Classic Catering Company ще откриете кетъринг предложения, подходящи за всеки повод и вкус. Богатото меню съдържа хапки, предястия, закуски и десерти, които можете да комбинирате спрямо вашите желания. Предлагаме не само качествена храна, а и истински вкусово преживяване.

Услуга

Кетъринг Оборудване

Classic Catering Company предлага кетъринг оборудване, което да улесни организацията на събитието ви. Отделете нужното внимание на гостите си и оставете поднасянето на кетъринга в наши ръце.

Кетъринг Оборудване
Озвучаване и Мултимедия

Услуга

Озвучаване и Мултимедия

Доверете ни се, ако имате нужда от професионален екип, който да отговаря за качественото озвучаване и мултимедия по време на вашето събитие. Наши партньори са едни от най-добрите DJ-и, изпълнители, аниматори и оператори, които ще направят вашето събитие незабравимо.

Услуга

Декорация

По-специалните моменти имат нужда от специално внимание. В Classic Catering Company ще откриете декоратори с опит в областта, които ще направят вашето корпоративно или лично събитие неповторимо. Заедно ще превърнем всяка ваша класическа визия и нестандартна идея в реалност.

Декорация