Кетъринг

Услуга

Кетъринг

В Classic Catering Company ще откриете кетъринг предложения, подходящи за всеки повод и вкус. Богатото меню съдържа хапки, предястия, закуски и десерти, които можете да комбинирате спрямо вашите желания. Предлагаме не само качествена храна, а и истински вкусово преживяване.

Услуга

Кетъринг Оборудване

Classic Catering Company може да улесни организацията на събитието ви, предоставяйки кетъринг оборудване под наем или възможност за почасово ангажиране на сервитьори под наем. Разгледайте и изберете най-подходящите за вас маси, столове, посуда и шатри под наем във Варна. Доверете се на професионалистите и се насладете на вашия специален повод!

Кетъринг Оборудване
Озвучаване и Мултимедия

Услуга

Озвучаване и Мултимедия

Доверете ни се, ако имате нужда от професионален екип, който да отговаря за качественото озвучаване и мултимедия по време на вашето събитие. Наши партньори са едни от най-добрите DJ-и, изпълнители, аниматори и оператори, които ще направят вашето събитие незабравимо.

Услуга

Декорация

По-специалните моменти имат нужда от специално внимание. В Classic Catering Company ще откриете декоратори с опит в областта, които ще направят вашето корпоративно или лично събитие неповторимо. Заедно ще превърнем всяка ваша класическа визия и нестандартна идея в реалност.

Декорация
Места за детски рожден ден

Услуга

Места за детски рожден ден

Организирайте незабравимо детско парти за рождения ден на своето дете, като се доверите на услугите на нашите партньори, предлагащи места за организиране на партита. Събрахме любими локации за забавление, игри и вкусно хапване, за да откриете точното място във Варна за незабравимо празненство!