Сватбен кетъринг

Някои дни са по-специални от други. Именно заради това ви предлагаме меню, създадено специално за вашия сватбен ден! 

Предложение за ~ 20 души

хапки с Моцарела и чери доматче20бр. Х 0,95лв
Хапки с пушена сьомга и черен хайвер20бр. Х 1,60лв
хапки с Прошуто, рукола и пармезан20бр. Х 1,60лв
хапки с микс от сирена и кокос20бр. Х 1,70лв
тарталети с Филаделфия и скарида20бр. Х 1,80лв
тарталети с млечен мус и филе „Елена“20бр. Х 1,70лв
тарталети с бял шоколад и ягоди20бр. Х 1,80лв
микс сладки петифури20бр. Х 1,20лв
италиански шишчета20бр. Х 2,20лв


Общо 140 бр. солени и 40 бр. сладки хапки (7бр. солени и 2бр. сладки на човек)

Безплатна доставка в рамките на гр. Варна!
Наш ангажимент е прибирането на платата.

Кетъринг | Кетъринг за сватба

За вашия сватбен ден!

Вашата сватба трябва да е пълна с любов и чувства, които да ви топлят душата цял живот. Ние от ССС разбираме напълно колко важен е този ден за вас. Нашата мисия е да превърнем планирането й в приятен и безпроблемен процес, който да ви носи единствено щастие.

Знаем също, че с правилния партньор, всичко за което мечтаете, може лесно да стане реалност. Ние отделяме време да ви чуем и да разберем от какво имате нужда. За нас е много важно да ви помогнем да превърнете този ден в отражение на вас и това, което си представяте.

За вашите гости!

Нашата огромна страст е храната. Именно заради това, ви предлагаме специално предложения с кетъринг за сватба, създадено за вашия празник. Кетъринг предложението е подходящо както за изпращането на булката и на младоженеца от дома им, така и за сватбен коктейл между церемонията и вечерята или моминско/ергенско парти. 

Офертата включва разнообразни сладки и солени хапки на атрактивна цена. Като допълнение можем да предложим и професионален обслужващ персонал, който да се погрижи за наливането на напитките и отсервирането на кетъринга. 

Кетъринг | Кетъринг за сватба
Кетъринг | Кетъринг за сватба

Нека ви помогнем!

С удоволствие ще ви помогнем не само с организирането на кетъринг за сватба, но и ще ви осигурим най-подходящото оборудване. Предлагаме кетъринг оборудване под наем (маси, столове, шатри, прибори), декорация, мултимедийна техника и озвучаване за вашия сватбен ден!

Свържете се с нас на телефон 0878 14 70 46 или онлайн от тук за изготвяне на индивидуална оферта спрямо вашия бюджет и брой гости. 

Изгответе кетъринг меню спрямо своя бюджет