Кетъринг за специален повод

Поводи за празнуване винаги има - рожден ден, юбилей, годеж или дори тематично парти с приятели. Зарадвайте своите гости като им поднесете вкусни кетъринг предложения, приготвени с качествени продукти и подходящи за всеки повод.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ~ 20 ДУШИ

 

хапки с Прошуто, рукола и пармезан20бр Х 1,50лв
хапки със сирене Бри и грозде 20бр Х 1,40лв
хапки с маслинова паста, чоризо и горчица20бр Х 1,50лв
профитероли с мус от сирена, сушени плодове и орехи20бр Х 1,40лв
палачинкови пънчета20бр Х 1,80лв
мини бургерчета20бр Х 1,40лв
тарталети с Филаделфия и сьомга20бр Х 1,60лв
тарталети с мус от козе сирене и сладко от боровинки20бр. Х 1,50лв
мини десерти – чийзкейк с боровинки и тирамису20бр Х 2,80лв
плодови шишчета20бр Х 1,50лв

Общо 160 бр. солени и 40 бр. сладки хапки (8бр. солени и 2бр. сладки на човек)

Безплатна доставка в рамките на гр. Варна!
Наш ангажимент е прибирането на платата.

Кетъринг | Кетъринг за специален повод | Оферта

За вашия специален ден

Рождени дни и юбилеи, годишнини, кръщене, завършване на учебната година, парти за разкриване на пола на бебе или изписване от родилното - поводи за празнуване винаги има и винаги е вълнуващо да отбележим тези специални моменти в компанията на нашето семейство и близки.

Благодарение на дългогодишния си опит като компания за кетъринг във Варна, можем да ви предложим цялостна подкрепа в организирането на празненство за вашия специален ден! От храната и кетъринг оборудването под наем до сервирането на напитките и обгрижването на вашите гости.Отпразнувайте го подобаващо

Традицията повелява гостите да се посрещат с хляб и сол, но когато говорим за съвременния прочит на тази традиция - ролята се пада на кетъринга. Той е особено подходящ, когато искате да отделите внимание на гостите си и да се забавлявате, отколкото да прекарате времето си в кухнята. Подходящ е за по-кратки събития, събирания в тесен кръг или празненства на открито, когато фокусът е върху общуването с другите. 

Кетъринг | Кетъринг за специален повод | Оферта
Кетъринг | Кетъринг за специален повод | Оферта

Нека ви помогнем!

В нашето кетъринг меню сме включили разнообразни хапки, приготвени от качествени продукти и сезонни съставки. Те са поднесени по подходящ за хапване начин, който няма да затрудни вашите гости, а вкусът им гарантирано ще допадне на всекиго!

В допълнение можем да ви предложим професионално кетъринг оборудване, техника под наем, както и съдействие с декорацията на мястото, което сте избрали за локация на събитието. Свържете се с нас за изготвяне на индивидуално меню спрямо вашия бюджет и брой гости.

ИЗГОТВЕТЕ КЕТЪРИНГ МЕНЮ СПРЯМО СВОЯ БЮДЖЕТ