Кетъринг за абитуриентски бал

За вас, скъпи абитуриенти и мили родители, създадохме следното кетъринг меню, с което да отпразнувате вашия бал. Подготвили сме разнообразни предложения на атрактивна цена и безплатна доставка на кетъринг във Варна.

Предложение за ~ 20 души

хапки със свинско филе и маслина20бр. Х 1,30лв
хапки с моцарела и чери домат20бр. Х 0,95лв
хапки с Бри и грозде20бр. Х 1,50лв
хапки с хумус и печен пипер20бр. Х 1,50лв
хапки с маслинова паста и Чоризо20бр. Х 1,60лв
тарталети с филаделфия и сьомга20бр Х 1,80лв
тарталети с млечен мус и филе Елена20бр. Х 1,70лв
палачинкови пънчета20бр. Х 2,10лв
мини бургерчета20бр. Х 1,50лв
комбинирано плато1бр. Х 54,00лв
плодови и шоколадови тарталети30бр. Х 1,80лв
петифури30бр. Х 1,20лв

Безплатна доставка в рамките на гр. Варна!
Наш ангажимент е прибирането на платата.

Fish finger appetizers with onion on table

Честито завършване!

Завършването на училище или университет е един от най-щастливите и сладки мигове не само за ученика, но и за неговите родители и приятели!

Често именно родителите се заемат с организацията на коктейл с кетъринг за изпращането на абитуриента или абсолвента - идеален повод за отпразнуване на постигнатите резултати и среща с близките преди официалния бал.

 

Какво предстои?

Ако организирате изпращане на своето дете, то първата стъпка пред вас е изборът на локация. Може би планирате да отпразнувате изпращането у дома или проучвате места на открито, на които да съберете повече гости? Във всеки случай не бихте искали вие или вашите близки да прекарат празника притеснявайки се за храната и сервирането ѝ.

На помощ идваме ние от Classic Catering Company! Благодарение на дългогодишния ни опит в организирането на коктейли за изпращане, можем уверено да предложим професионално съдействие за вашето тържество!

Delicious food table at wedding reception
Stylish champagne glasses and food  appetizers on table at weddi

Нека ви помогнем!

Наша задача е да предоставим: квалифициран персонал за сервиране и отсервиране на кетъринга, подходящо оборудване (маси, столове, шатри) и техника под наем (мултимедийна и осветителна) и разбира се атрактивни кетъринг хапки за гостите. Вашата задача е една - да отпразнувате специалния ден на своето дете подобаващо!

Свържете се с нас, за да се запознаем и да ви предложим индивидуално съдействие. Така гарантирано ще направим тържеството ви по-красиво, а преживяването ви още по-вкусно!

ИЗГОТВЕТЕ КЕТЪРИНГ МЕНЮ СПРЯМО СВОЯ БЮДЖЕТ