Кетъринг за детски рожден ден

Рожденият ден на всяко дете е важен момент от неговото детство. Особено важно е родителите да помислят за храната, която ще предложат на малките гости на това голямо събитие. За ваше улеснение създадохме меню с вкусни предложения, които всяко дете ще хареса!

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ~ 15 ВЪЗРАСТНИ + 10 ДЕЦА

 

Възрастни:

хапки с Моцарела и чери доматче20бр. Х 0,95лв
хапки със св. филе и маслина20бр. Х 1,30лв
хапки с Бри и грозде20бр. Х 1,50лв
палачинкови пънчета20бр Х 2,10лв
мини бургерчета20бр Х 1,50лв
рулца от тиквички с Филаделфия и сьомга20бр Х 2,20лв
тарталети с мус от сьомга и лайм20бр. Х 1,70лв
тарталети с яйчен мус и бекон20бр. Х 1,70лв

Деца:

шишчета Цариградски кюфтеца и чери доматче10бр Х 1,90лв
мини пици10бр Х 1,70лв
плато пилешки хапки1бр Х 43,00лв
плодови шишчета20бр Х 1,80лв

Безплатна доставка в рамките на гр. Варна!
Наш ангажимент е прибирането на платата.

Кетъринг | Кетъринг за детски рожден ден

Планирате детско парти?

Организирането на един детски рожден ден може да се окаже много трудоемко занимание за родителите, които са решили да направят всичко сами. Трябва да помислите за много неща - къде да организирате партито, какво не ядат децата, кой ще ги забавлява, как ще декорирате мястото...

И тук идва нашият екип! С радост ще ви помогнем за организиране на парти с кетъринг за детски рожден ден.

Помислете за храната

Децата имат своите специфични нужди, особено когато говорим за храна. Алергиите, подправките и нездравословните предложения са само част от предизвикателствата пред родителите.

За ваше улеснение създадохме оферта за кетъринг за детски рожден ден, с което ще сте сигурни, че никое дете няма да остане гладно и всички ще се забавляват! Във всички хапки влагаме качествени продукти, които да отговорят на нуждите на вашите деца, но и да са вкусни! Сред любимите вкусотии на децата са плодовите шишчета със сезонни плодове, мини пиците и пилешките хапки.

Кетъринг | Кетъринг за детски рожден ден
Кетъринг | Кетъринг за детски рожден ден

Освен че можем да ви предложим вкусни кетъринг хапки, които малчуганите да хапват с пръсти, без да спират своята игра, можем да осигурим професионално кетъринг оборудване (маси, столове, прибори, шатри) и техника под наем, както и съдействие с декорацията на мястото, което сте избрали за локация на детския рожден ден!

Дори родителите да не останат на рождения ден, предложете им хапки или освежаваща напитка! Знаете, че когато се заиграят децата трудно си тръгват от събирания с приятели, така че това е една прекрасна възможност да ги почерпите, докато чакат малките.

ЛОКАЦИИ ЗА ПАРТИ

Щастливи сме, че заедно с нашите партньори и приятели във Варна сбъдваме детските мечти. Разгледайте чудесните локации за детски партита на нашите партньори от тук.

Изборът на идеалното място за празнуване на рожден ден във Варна гарантира незабравими спомени. Независимо дали става въпрос за парти на просторна поляна или уютно закрито пространство, всяко място създава предпоставки за радостни моменти. Доверете се на професионалисти, които ще гарантират забавлението на малки и големи!

gaelle-marcel-vrkSVpOwchk-unsplash

ИЗГОТВЕТЕ КЕТЪРИНГ МЕНЮ СПРЯМО СВОЯ БЮДЖЕТ