Кетъринг оборудване под наем

Ние можем да осигурим всичко необходимо за вашето събитие. Доверете ни се и изберете от нашия богат асортимент професионално кетъринг оборудване под наем във Варна. От маси, луксозни покривки и посуда за трапезата до шатри, чадъри, коктейлни и “Шивари” столове за вашите събития на открито.

Маси и столове

Вижте маси и столове под наем за сватби, събития на открито и закрито, както и професионални бизнес събития.

Шатри под наем

Изберете подходящ размер и наемете бързо и лесно шатра за вашето събитие. Вижте цените на шатри под наем тук.

Шоколадов фонтан на четири нива

Шоколадов фонтан на четири нива с размери:
h = 60см.          φ = 33см.

Освен като оборудване под наем, шоколадовият фонтан се предлага и със следните специални предложения:
- 3кг. белгийски шоколад (~40-50 души) - 350лв.
- 4кг. белгийски шоколад (~70-80 души) - 390лв.
И двете предложения включват също така и ягоди, банани, грозде, брауни, шоколадови пурички, гофрети, маршмелоу, шишчета и салфетки.

Наем - 90лв/ден
шоколадов фонтан
annie-spratt-tKpA64QrccM-unsplash

Защо да се възползвате от оборудване под наем за вашето събитие?

Наемането на оборудване под наем ще ви спести не само време, но и усилия, защото ще имате възможността да отделите достатъчно внимание на гостите си и организацията на вашето събитие, вместо да се тревожите за логистиката и съхранението на всички необходими продукти.

Представете си да трябва да поберете 150 стола “Шивари” във вашия дом - няма да е лесно, нито евтино. Кетъринг оборудването като шатри под наем, маси, столове или посуда за трапезата е перфектният начин да спестите средства. Ние ще се погрижим за всичко това, за да може вие да се насладите максимално на своето събитие.

Какво предлагаме?

Classic Catering Company предлага кетъринг оборудване като чаши под наем, чинии под наем, маси под наем, шатри под наем, столове под наем и още много други.

Шатри под наем във Варна

При нас можете да откриете голямо разнообразие от шатри под наем. Те не само ще спомогнат за уютната атмосфера по време на вашето събитие, но и ще ви предпазят от различни атмосфери условия.

Шатрите под наем са предпочитан избор при организиране на събития на открито без значение дали поводът е личен - сватба, детско парти и празненство, или професионален - откриване на обект, бизнес събитие или тийм билдинг.

Classic Catering Company предлага размери на шатри под наем от 3х3 метра до 6х6 метра с високо качество и достъпни цени, започващи от 85 лева. Единственото, което трябва да направите, за да организирате вашето мечтано събитие, е да изберете подходящия размер шатра под наем за вас. Ние ще се погрижим за всичко останало.

katrien-sterckx-fn0xXL9szcU-unsplash